EPHirsi

Ekologinen rakentaminen

Ekologinen rakentaminen EPHirrellä

Elementeillämme rakennat puutalon, joka on uusiutuvaa ja energiaystävällistä materiaalia

Ilmaston lämpeneminen ja ympäristön hyvinvoinnin tila ovat saaneet monet asukkaat ja ammattilaiset suuntaamaan katseensa kohti ekologista rakentamista. Meidän EPHirsi-tuotteemme on tehty vastaamaan juuri tämän päivän, myös tulevaisuuden ympäristöystävälliseen asumiseen. 

Puusta rakentaminen on jo itsessään ekoteko, ja EPHirren eristävyys on huippuluokkaa, mikä vaikuttaa positiivisesti energiankulutukseen. Lue lisää, miksi EPHirsi-elementeistämme rakennetaan ekologisia, ympäristön hyvinvoinnin (totta kai myös asukkaiden) ymmärtäviä taloja. Galleriasta puolestaan näet, millaisia koteja elementeistämme on jo pystytetty. 

Ota yhteyttä »

Ekologisesti kestävä rakentaminen tarkoittaa tätä

Puurakentamista. Puu on uusiutuva luonnonvara. 

Kierrätystä. Puutalojemme materiaalit ovat kokonaisuudessaan kierrätettävissä. Kevyen, mutta tukevan rakenteensa ansiosta talomme ovat myös sujuvasti purettavissa ja siirrettävissä toiseen paikkaan, perinteisten hirsitalojen tapaan. 

Pienempiä päästöjä. EPHirsi sitoo itseensä hiilidioksidia. Puusta rakentaminen myös kuluttaa ympäristöä vähemmän verraten esimerkiksi raskaisiin betonimateriaaleihin. EPHirsi on lisäksi hyvin kepeä kuljettaa ja pystyttää – talon runko nousee jopa ilman nostokalustoa.

Energiansäästöä. EPHirren eristävyys on korkeaa luokkaa. Hyvä energiatehokkuus tarkoittaa vähemmän energiankulutusta, päästöjä sekä kustannuksia. 

Mitä muuta? Me kerromme tarkemmin, jos haluat kuulla talojemme ekologisen rakentamisen täyttävistä ominaisuuksista! Voit myös pyytää tarjouksen omaa taloasi varten, rakennat sitten minne päin Suomea tahansa. 

Kiinnostuitko EPHirsi-elementti­rakentamisesta?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää aiheesta!

Ota yhteyttä »