Ekologinen talo helposti puuelementeistä

EPHirsistä tehty talo on energiatehokas, kestävä ja kierrätettävä

Haaveiletko idyllisesti puutalosta ja ekologisesti kestävästä asumisesta? Perinteisen hirsirakentamisen ja elementtirakentamisen yhdistävä, kehittämämme EPHirsi-rakenne on tämän päivän tapa tehdä ihannetalostasi totta. Se on aimo harppaus kohti hiilineutraalia asumista, josta kiittää niin ympäristö kuin asukas pitkälle tulevaisuuteen. 

Mikä sitten tekee EPHirsi-talosta ekologisen? Lue seuraavasta lisää tai ota saman tien yhteyttä, niin kerromme mielellämme suoraan sinulle puutalojemme eduista. Kuulemme myös ilomielin haaveistasi ja laadimme niiden pohjalta tarjouksen omaa kotitaloasi tai mökkiäsi varten. Tutustu myös talomalleihimme

Ota yhteyttä »

Ihannetalon ratkaisut ekologiseen asumiseen

Hiilidioksidia sitova puurakenne. EPHirsi sitoo itseensä mittavasti hiilidioksidia.

Siirrettävissä paikasta toiseen. Runko on kevyt rakentaa ja purkaa. EPHirsi-talo voidaan siirtää helposti paikasta toiseen, jolloin koti kulkee sinne, minne elämä vie.

Kierrätettävyys. Talojemme materiaalit ovat kokonaisuudessaan kierrätettävissä.

Energiatehokas talo. Eristeenä käytetty puukuitueriste on huipputasoa. 300 mm paksuisella elementillä saavutetaan U-arvo (lämmönläpäisykerroin) 0,166 W/m2 K.

Ja mikä parasta, elementeistämme pystytetyssä talossa on terveellinen sisäilma, jossa on helppo hengittää ja viihtyisä asua. Toimitamme taloja kotipaikastamme Riihimäeltä kautta Suomen.

Ota yhteyttä »

Call to action H2-otsis